Вашингтон Уизардс се разбра с ръководството на сръбския Партизан (Белград)

...
 Вашингтон Уизардс се разбра с ръководството на сръбския Партизан (Белград)
Коментари Харесай

Вашингтон Уизардс привлече център от Евролигата

 Вашингтон Уизардс се разбра с управлението на сръбския Партизан (Белград) за привличането на центъра Тристан Вукчевич, заяви ESPN.

21-годишният Вукчевич е поставил подписа си под контракт за два сезона. Той ще доиграе последния месец от сегашния във Вашингтон, както и целия идващ.

213-сантиметровият Вукчевич бе определен в драфта на НБА през предходната година. Той бе взет от Вашингтон с 42-рия избор, само че тогава избра да остане в състава на Партизан, за който играе от 2022 година.

Вукчевич е роден в италианския град Сиена в фамилията на някогашния югославски баскетболист Душан Вукчевич и шведско-гръцкия модел Джейд Чичак. На национално равнище той има право да играе за тимовете на Сърбия, Босна и Херцеговина и Гърция по бащина линия, Швеция по майчина, както и Италия, където е роден, и Испания, където минават юношеските му години.

Вашингтон Уизардс към този момент няма никакви шансове за класиране в плейофите. Столичани заемат 15-о място в Източната конференция с едвам 11 победи и 54 загуби и до края на сезона има да изиграе още 17 срещи.
 Джокович хвали звездата от НБА Йокич
Джокович хвали звездата от НБА Йокич

Не сме имали доста спортисти като него, споделя тенис легендата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР